WetenschapsExpoSciences

Het grootste wetenschapsevenement voor jongeren in België

Vrijdag 28 en zaterdag 29 april

Tour & Taxis, Brussel

WetenschapsEXPO

Geef je leerlingen de kans om een eigen wetenschapsproject te realiseren voor WetenschapsEXPOSciences op 28 & 29 april 2017. De perfecte formule voor motivatie en enthousiasme in wetenschappen!

De Wetenschapsexpo is een uitstekende opportuniteit om je leerlingen te motiveren voor wetenschappen met een reële onderzoeksopdracht. Bovendien leert het hen om communicatievaardigheden te ontwikkelen tijdens de demonstratie van hun ontdekkingen voor het publiek en de jury.

Schrijf je klas in en laat je leerlingen doorheen het jaar aan een eigen wetenschapsproject werken dat ze op de dag van het event met passie kunnen presenteren en verdedigen. De projecten die de meeste indruk maken op de juryleden, krijgen de kans om België te vertegenwoordigen op Wetenschapsexpo’s in het buitenland.

Daarbovenop valt heel wat te beleven voor de bezoekers. Verschillende wetenschappelijke en industriële partners bieden tijdens WEXS interactieve activiteiten voor jong en oud aan. Op zaterdag kan je er ook de robots van Robocup Junior bewonderen. Een heus wetenschapsfestival met andere woorden, waar leerlingen, leraren en geïnteressseerde bezoekers op ontdekkingsreis kunnen gaan.

Doe mee met WetenschapsEXPO op 28-29/04!


Infofiche WetenschapsEXPO

De grootste wetenschapswedstrijd in België

Organisator: Jeunesses Scientifiques

Contact: contact@wtnschp.be


Partners: