Vlaamse Wetenschapsweek

Workshops voor het basis- en secundair onderwijs

Tijdens de Vlaamse Wetenschapsweek kunnen leerlingen van het secundair onderwijs wetenschappelijk onderzoek van uiteenlopende aard uitvoeren in universiteiten, hogescholen en wetenschappelijke instellingen.

Er is ook een beperkt aanbod voor leerlingen van het 5de en 6de leerjaar lager onderwijs.

De Vlaamse Wetenschapsweek vindt plaats van 24 tot en met 28 oktober 2016 en belooft opnieuw een week te worden die barst van leerrijke en leuke wetenschappelijke activiteiten: van biologie en chemie over aardrijkskunde en geschiedenis tot kunst, cultuur, milieu … Werkelijk alle vakgebieden komen aan bod (exacte wetenschappen, maar ook humane en sociale wetenschappen zoals talen, psychologie, economie, recht …).

De inschrijvingen zijn afgelopen.

EhB-workshops

EhB biedt een dertigtal workshops aan die het lessenpakket van de derde graad secundair onderwijs waardevol kunnen aanvullen. U zult snel merken dat we voor een brede waaier aan vakken een interessante activiteit ontwikkeld hebben.

VUB-workshops

De Vrije Universiteit Brussel biedt jouw leerlingen de mogelijkheid om te ontdekken wat het betekent om te studeren aan een universiteit. Maak je keuze uit een uitgebreid aanbod van infosessies, workshops en een campusbezoek.


Infofiche Vlaamse Wetenschapsweek

Workshops voor het secundair onderwijs

Periode: 2-jaarlijks in oktober

Organisator: Expertisecentrum Wetenschapscommunicatie Brussel

Contact: [email protected]

Deelnameprijs: gratis


Partners: