Ben jij ook nieuwsgierig naar wat wetenschap en technologie in ons dagelijks leven betekenen? Ontdek jaarlijks eind november het gratis en wonderlijk Wetenschapsfestival in Muntpunt, hartje Brussel, waar verschillende Brusselse onderwijsinstellingen hun onderzoek aan je voorstellen. Tientallen wetenschappers, docenten en studenten zijn die dag present om je wetenschappelijk onderzoek en innovatie te laten ontdekken.

Het Wetenschapsfestival Brussel is er voor jong en oud, met tientallen activiteiten, demonstraties, workshops en (kinder)lezingen en is bovendien helemaal gratis. Voor de meeste activiteiten hoef je zelfs niet te reserveren: gewoon aankomen en meedoen!

Volg de laatste ontwikkelingen over Dag van de Wetenschap 2021 via de algemene website. Ons aanbod voor 2021 komt daar vanaf oktober online, maar je kan alvast een voorproefje krijgen met het programma van de vorige editie (2019) op wetenschapsfestival.wtnschp.be.

Het Wetenschapsfestival Brussel wordt georganiseerd door Muntpunt, Vlaamse Scriptieprijs en de Nederlandstalige instellingen voor hoger onderwijs in Brussel in het kader van de Dag van de Wetenschap.

Bezoek ons!

Op 28 november 2021!


Infofiche Dag van de Wetenschap


Organisator: Vlaamse Overheid

Contact: sammy.leurs@vub.be