Science Expo

Het grootste wetenschapsevenement voor jongeren in België

Vrijdag 27 en zaterdag 28 april 2018

Tour & Taxis, Brussel

Science Expo

WetenschapsExpoSciences verandert van naam en heet vanaf nu Science Expo. Niet alleen het logo en de visuele stijl veranderen, ook op inhoudelijk vlak wordt er verder vernieuwd!

Science Expo is een uitstekende opportuniteit om je leerlingen te motiveren voor wetenschappen met een reële onderzoeksopdracht. Bovendien leert het hen om communicatievaardigheden te ontwikkelen tijdens de demonstratie van hun ontdekkingen voor het publiek en de jury.

Schrijf je klas in en laat je leerlingen doorheen het jaar aan een eigen wetenschapsproject werken dat ze op de dag van het event met passie kunnen presenteren en verdedigen. De projecten die de meeste indruk maken op de juryleden, krijgen de kans om België te vertegenwoordigen op expo’s in het buitenland.

Daarbovenop valt heel wat te beleven voor de bezoekers. Verschillende wetenschappelijke en industriële partners bieden tijdens Science Expo interactieve activiteiten voor jong en oud aan. Science Expo 2018 wordt georganiseerd in het kader van de allereerste editie van het I Love Science Festival. Tijdens dit driedaagse wetenschapsfestival (27 – 29 april) zal rondom de Science Expo heel wat te beleven zijn!

Doe mee met WetenschapsEXPO op 27 en 28 april


Infofiche Science Expo

De grootste wetenschapswedstrijd in België

Periode: 27 - 28 april 2018

Frequentie: jaarlijks

Organisator: Jeunesses Scientifiques

Contact: [email protected]

Deelnameprijs: Gratis


Partners: