Op zondag 25 november is het Dag van de Wetenschap. Tientallen Brusselse en Vlaamse kennisinstellingen openen die dag hun deuren voor het brede publiek. In Brussel organiseren de EhB, KU Leuven, Odisee en VUB samen het Wetenschapsfestival in Muntpunt.

De eerste editie van het Wetenschapsfestival Brussel lokte vorig jaar 2750 bezoekers met meer dan 80 verschillende activiteiten.  Het publiek van de Dag van de Wetenschap is erg divers en dat wordt ook weerspiegeld in het aanbod: we willen voor elk wat wils aanbieden: spelletjes en workshops voor de kleinsten, interactieve demonstraties en activiteiten voor jong en oud en meer diepgaande lezingen voor meerwaardezoekers.

Heb jij zin om als vrijwilliger een handje toe te steken tijdens het Wetenschapsfestival? We kunnen allerlei soorten helpers gebruiken: gastvrije onthaalmedewerkers, hands on floormanagers, vlotte presentatoren en promotiemedewerkers die Brussel als hun broekzak kennen. Neem een kijkje naar de verschillende profielen op onze vrijwilligerspagina en vul het formulier in als je je aangesproken voelt!

Vrijwilligers gezocht!