Op zondag 28 november is het weer Dag van de Wetenschap. Onder de slogan ‘Kan jij nog zonder wetenschap?’ brengen we dit jaar een ode aan al die onmisbare zaken die ons leven zoveel makkelijker, beter en leuker maken. Voor het tweede jaar op rij gaat Vlaanderens grootste wetenschapsevent volledig online door.

Dag van de Wetenschap gaat opnieuw volledig digitaal! Omwille van de stijgende coronacijfers werd beslist om de fysieke activiteiten van Dag van de Wetenschap te annuleren. Maar niet getreurd! Er is een uitgebreid digitaal aanbod waarmee je jou kan uitleven! Jij kan dus straks gewoon thuis genieten van de strafste digitale activiteiten, zoals onze livestream die je onderaan deze pagina kunt bekijken. Lekker chill, zonder van hot-naar-her te crossen én handig voor wie in quarantaine zit.

Kunnen robots je pijn verminderen? Wat zal er gebeuren als al het ijs op aarde smelt? En wat wil E=mc² nou eigenlijk echt zeggen? Ontdek dit alles, en nog veel meer, tijdens de stream van het Wetenschapsfestival Brussel. Helemaal live, rechtstreeks uit Muntpunt, op zondag 28 november 2021 van 13u tot 17u. Tal van interessante wetenschappers tekenen weer present in hartje Brussel om je te laten ontdekken hoe boeiend en indrukwekkend wetenschappelijk onderzoek is.

__________________________________________________________________

” Digitale activiteiten: Lekker chill, zonder van hot-naar-her te crossen én handig voor wie in quarantaine zit.

__________________________________________________________________

Het Wetenschapsfestival Brussel kan ook dit jaar jammer genoeg niet fysiek plaatsvinden. Maar met deze livestream laten we jong en oud toch nog meegenieten van een divers aanbod aan lezingen. Wij kijken er alvast naar uit om de wetenschappen recht in jullie huiskamer te schieten!

Wanneer? 28/11/2021 13u-17u
Waar? De livestream zal vanaf 13u hier te zien zijn.
Vragen? contact@wtnschp.be of 02 629 13 40

BEKIJK DE LIVESTREAM HIERONDER OP ZONDAG 28 NOVEMBER VANAF 13U:

Bekijk hier de Facebook-eventpagina met meer informatie. Het volledige programma vind je hier.