Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Starts Academy – Third Platforms

27 maart om 13:00 - 16:00
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 13:00 on woensdag, repeating until 3 april 2019

Gluon logo

[STARTS Academy – Module 3] Wil je een game ontwikkelen in Virtual Reality? Een lamp ontwerpen die je van je gsm kan bedienen? Een eigen voorwerp 3D printen of laser snijden? Ben je tussen 14 en 18 jaar oud?

Elke woensdag ben je welkom om kunst, wetenschappen en techniek samen te brengen in de STARTS Academy van Gluon. STARTS staat voor Science, Technology en Arts. In 2018 kan je je inschrijven voor verschillende modules waaronder digital arts, product development, third platforms, … Er is geen voorkennis nodig want elke module start met 3 introductie & inspiratie workshops. Vervolgens kan je in de Build Your Talent workshops je eigen project ontwikkelen met de nieuwe technologie die je hebt aangeleerd. Hierbij wordt je ondersteund door een technische expert en door een professionele kunstenaar. In de loop van 6 workshops zal je de vaardigheden ontwikkelen om met nieuwe technologieën te werken. Je voedt je eigen talent door het uitwerken van een creatief project en leert het presenteren en pitchen aan het publiek.

De STARTS Academy bestaat uit 3 verschillende modules:
– Digital Arts: hierbij kan leer je werken met zowel Virtual Reality als Augmented Reality
– Product Development: waarbij je een idee ontwikkeld tot een prototype door middel van 3D printers en Lasercutters
– Third Platforms: hierbij ontdek je de uitdagingen en de gevaren van A.I door middel van chatboxes, Alexa en Google Home

MODULE 3 : THIRD PLATFORMS
In deze module ontdek je de uitdagingen en de gevaren van A.I : in essentie een digitaal brein dat data analyseert en mensen ‘kan’ helpen om juiste beslissingen te nemen. Hierbij kan A.I de wereld duurzamer, veiliger en gezonder maken, maar tegelijkertijd ook voor destructieve doelstellingen worden ingezet. Je ontwikkelt in de eerste plaats eenvoudige skills voor chatbots zoals Alexa en Google Home. Deze chatbots en hun skills maken de interface tussen Big data en User experience, waardoor je Big data op een natuurlijke manier kan bevragen en gebruiken.

De STARTS Academy gaat door in de Erasmushogeschool Nijverheidskaai 170 te Anderlecht telkens op woensdag van 14u tot 17u.
Prijs: 60 EUR / STARTS module. 100€/ module voor 2 personen. Kansentarief: gratis.

Interesse? Stuur ons een mail [email protected]

Inschrijvingen

Het is nodig je op voorhand te registeren voor dit event. De inschrijvingen zijn nu geopend.

Deelnameprijs: 60 EUR


Praktische Informatie

Datum:
27 maart
Tijd:
13:00 - 16:00
Locatie:
Gluon Education
Adres:
Slachthuisstraat 4
Brussel, 1000 Belgium
Kosten:
60EUR
Organisatie:
Gluon
Website: