Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Science Expo 2018

28 april 2018 om 10:00 - 17:00
WEXS 2017 2

Teams van jongeren van 12 tot 20 jaar oud demonstreren twee dagen lang hun wetenschappelijk of technisch project aan het grote publiek.

Weken of maanden lang hebben ze samengewerkt, gecoacht door een leraar of ouder. Ze hebben een onderwerp gekozen om te onderzoeken of uit te werken: daarvoor hebben ze druk geobserveerd, onderzocht, geƫxperimenteerd en getest.

Science-Expo is voor hen het grote moment: de kans om het resultaat van hun harde werk aan het publiek te tonen, het voor te leggen aan experts terzake en om hun ervaringen te delen met de andere deelnemers aan de Expo. Het geeft hen de kans om hun communicatie- en argumentatievaardigheden bij te schaven.

De teams die dat willen, kunnen deelnemen aan de wedstrijd om kans te maken op een van de vele prijzen, aangeboden door onze partners of op deelname aan een wetenschapsexpo in het buitenland.

Science-Expo is een tweetalig evenement, georganiseerd door Wtnschp en Jeunesses scientifiques de Belgique

Dit jaar maakt Science-Expo deel uit van de allereerste editie van het I love Science Festival, een initiatief van staatssecretaris Fadila Laanan georganiseerd door Innoviris, Visit Brussels

Toegang is gratis!

Inschrijvingen

Het is niet nodig je in te schrijven voor dit event.

Deelnameprijs: gratis

Dit is een event van
Science Expo

Praktische Informatie

Datum:
28 april 2018
Tijd:
10:00 - 17:00
Locatie:
Tour & Taxis
Adres:
Avenue du Port, 86c
Brussels, 1000 Belgium
Organisatie:
Science-Expo Innoviris Jeunesses Scientifiques de Belgique Wtnschp
Website: