Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Groot Nationaal Mapathon Event

16 april 2016 om 10:00 - 16:00

In het kader van het International Map Year 2015-2016 vindt op zaterdag 16 april een nationale Mapathon plaats, georganiseerd door het Nationaal Comité voor Geografie, in samenwerking met OpenStreetMap Belgium. Zeven Belgische universiteiten, waaronder de VUB, zetten heel de dag hun deuren open voor één groot collectief mapping event. Bedoeling is om gebieden waar het risico op natuurrampen, epidemies en conflicten het grootst is in kaart te brengen.

Word Road Mapper en help de hulpverlening door Artsen Zonder Grenzen en het Rode Kruis te vergemakkelijken

Het enige wat je nodigt hebt om mee te werken, waar en wanneer je er zin in hebt, is een computer en een internetverbinding. Moeilijk is het niet. In een mum ben je aan de slag als road mapper. De respons op het project is groot, het aantal vrijwilligers groeit wereldwijd, en steeds vaker worden er ook mapping parties of mapathons georganiseerd, waar vrijwilligers samen komen om een groter gebied in één keer samen in kaart te brengen.

Inschrijvingen

Inschrijven voor dit event is niet verplicht. In het geval van grote opkomst zullen personen met een inschrijving voorrang krijgen. We raden daarom aan toch in te schrijven.

Deelnameprijs: gratis


Gegevens

Datum:
16 april 2016
Tijd:
10:00 - 16:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, ,
Site:
http://www.vub.ac.be/events/2016/groot-nationaal-mapathon-event

Locatie

Campus Etterbeek – Vrije Universiteit Brussel
Pleinlaan 2
Elsene, 1050 Belgium
+ Google Maps
Site:
www.vub.ac.be