Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

List of Evenementen

Science Expo 2019

26 april om 08:00 - 27 april om 18:00

Teams van jongeren van 12 tot 20 jaar oud demonstreren twee dagen lang hun wetenschappelijk of technisch project aan het grote publiek. Science Expo is voor hen het grote moment: de kans om het resultaat van hun harde werk aan het publiek te tonen, het voor te leggen aan experts terzake en om hun ervaringen te delen met de andere deelnemers aan de Expo.

Expertisecentrum Wetenschapscommunicatie Brussel

VUB Kinderuniversiteit KICK-OFF

7 mei

Op dinsdag 7 mei lanceert Wtnschp voor de tweede keer VUB Kinderuniversiteit. Zo'n 110 kinderen uit het 5e en 6e leerjaar in Brussel komen een hele dag proeven van wetenschap & onderzoek. Het programma zit tjokvol met universitair onderzoek op kindermaat. Al spelend ontdekken ze zo de geheimen van ons lichaam, maken ze van licht hun superkracht, werken ze rond…

Expertisecentrum Wetenschapscommunicatie Brussel

Robocup Junior XI

18 mei om 09:30 - 17:00

Op zaterdag 18 mei 2019 wordt de 11de wedstrijddag Robocup Junior georganiseerd. Teams uit het lager- en secundair onderwijs nemen het tegen elkaar op in één van drie spannende disciplines. Registreren voor de wedstrijd kan vanaf 5 november via de website. Toeschouwers zijn natuurlijk ook meer dan welkom.

Expertisecentrum Wetenschapscommunicatie Brussel

Gluon logo

Gluon Summer Lab – Smart citizenship

1 juli om 09:00 - 6 juli om 17:00

Ben je tussen de 14 en 18 jaar en ben je een Smart Citizen met een hart voor Brussel? Ben je geinteresseerd in nieuwe technologische toepassingen en wil je meewerken aan een meer duurzame en fijne hoofdstad? Dan zijn de Gluon labs iets voor jou! Tijdens de Gluon Labs kan je een week lang je eigen project uitwerken. Je wordt…

Gluon

Wetenschapsdagen: Biologie in Brussel

8 juli - 12 juli

Weet jij welke dieren er allemaal wonen in Brussel? Heb jij al eens een krekel geproefd? Ben jij gebiologeerd door diertjes in alle maten en vormen? Kom dan mee op deze Wetenschapsdagen in Brussel.

Wtnschp

+ Exporteer Evenementen